mandag, marts 27, 2006

Pædagogstuderende på:


Sticker
Originally uploaded by LizArt.

4 Comments:

Blogger lis faurholt said...

Wauw, hvor du har pyntet op her med effekter af enhver art. Herligt at se, at html'en ikke skræmmer dig *S*
Du kan tro, det er noget ungerne vil sætte pris på at få hjælp og tips til at kunne gøre!

Måske kunne du skrive lidt om, hvordan du har lavet alle de fine effekter på din blog, så dine medstuderende også lærer det?

11:57 AM  
Blogger lilian said...

Det kan jeg da godt - hvis det skulle være....alle effekterne har jeg såmænd fået ved at smugkigge rundt på andre blogge (Karin og Lone!!)-og så flickr selvfølgelig...det er lidt sjovt at se om det også kan lykkes for en selv - og lige få dem lagt ind i templaten, så de ligger der, hvor man helst vil have dem i selve bloggen..men om og om igen er blevet brugt en del...

8:51 PM  
Blogger mrskarin913 said...

Kære pædagogstuderende Lilian.

Jeg vil ønske, at du får en dejlig dag om 4 dage, når du skal holde konfirmation for din datter Chanette.
Det er jo en stor dag også for forældrene, som måske undre sig over hvor alle de år er blevet af med deres lille pus, som nu måske er begyndt at have sin ikke så ubetydelige menninger m.m.

God dag herfra Esbjerg.

MVH Karin.

2:07 PM  
Blogger lilian said...

Tak for det Karin
Vi havde en helt vidunderlig dag - vejret var skønt - og festen blev holdt i haven i telt. Det var bare så hyggeligt, at vi nærmest ikke kan falde ned igen - og hun havde en rigtig god dag...hun nød det bare i fulde drag - desværre går sådan en dag bare alt for hurtigt. Søndag var vi på Sjælland til konfirmation ved min søsters datter - hun er funktionshæmmet, så selve konfirmationen i kirken foregik på en helt anden måde end 'normalt' - det var bare så godt og varmt at se de 'unge mennesker' og alt deres glæde...så dejligt. Endnu en dejlig dag med en konfirmand, der bare strålede af glæde..
Skøn weekend - Lilian

11:13 AM  

Send en kommentar

<< Home

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog