tirsdag, februar 28, 2006

På skiferie i Sverige!


PICT0306
Originally uploaded by liliancvu.
Sæfsen - er der ikke bare en skøn natur!
Her er hele flokken på vej hen til ski-liften - for at suse ned af pisterne....

5 Comments:

Blogger mrskarin913 said...

Hej LILian.

Hvor er det indlæg med børn ved computeren, som vi lige har drøftet blevet af?

MVH Karin.

8:01 PM  
Blogger lilian said...

Hej Karin
-jeg har afsluttet debatten som sådan...men har du mere til sagen er du meget velkommen til at lægge lidt ind! Håber det går godt på jeres del af studiet - er du egentlig igang med arbejdet igen?
God weekend Lilian

9:03 AM  
Blogger mrskarin913 said...

Hej Lilian.
Fint du har afsluttet debatten, og jeg ved du har ejerskabet til din blog, men jeg har taget som en selvfølge(undskyld), at når der er kommentar og en debat, så troede jeg, det var god skik, at beholde det skrevne på bloggen, men jeg har ført taget fejl?
Jeg har ikke mere til sagen når den er væk. Jeg kikkede bare lige ind.
Jeg nyder naturfaget, det er også spændende.
Blog det er min fritidsbeskæftigelse, jeg er rundt på mange også udenfor seminariet, og der har jeg fundet mange ting, som jeg har taget ind på min blog.
Jeg arbejder som dagplejer 48 timer i ugen samt aftenmøder, samt så er jeg leder af en idrætsforening, hvor jeg lige for tiden er mægtig god til at uddelegere og udstikke rammerne, så må de andre bestyrelses medlemmer udføre det, der er tidskrævende ellers ville jeg have taget orlov derfra.
Jeg har det skønt, og er super glad for at være igang med studierne.
Hvad med dig har du orlov?
MVH Karin.

10:14 AM  
Blogger lilian said...

Hej Karin
-nu er jeg jo ret ny i den her bloggerverden - men måske har du ret, jeg skulle nok ha' beholdt indlægget noget længere, men det kan være der kommer lidt andet om det emne hen ad vejen - lige nu er Arto jo meget oppe.
Nej, jeg har ikke orlov - jeg valgte helt at stopppe dengang i tidernes morgen og er på ren S.U og vikarjob...det nyder jeg meget, det at ha' fået sit hus 'tilbage' igen. Det fylder meget at ha' dagplejebørn i huset og vores hus er bestemt ikke egnet til det. Det hvor vi boede før, havde vi mere plads, og huset var delt så fint, så 'dagplejen' nærmest var for sig selv.
Du har godt nok travlt i din hverdag - hvordan får du da tid til alt det? Men selvfølgelig det er jo sundt at holde sig igang!
Hilsen Lilian

10:32 AM  
Blogger mrskarin913 said...

Hej Lilian.

Jeg kan fint følge dig, med at det er en fordel at hjemmet er godt indrettet til børn, når der er så mange små her hver dag.
Vi har i dagplejen hvert år et nyt tema, vi arbejder ekstra med, og i år forslog jeg naturen, for så kan jeg koble noget af naturfaget på, til at kunne lave det i arbejdstiden, f.eks når jeg er i min biotop. To ting på samme tid børnene bliver indraget i naturen, og jeg gør mig nogle dejlige iagttagelser.
Derved laver jeg en fin kobling af flere interesser, og sådan kan jeg blive ved.
Jeg ser ikke så meget film, og fjernsyn udover nyhederne.
Så jeg må sige, at jeg nyder mit liv, finder roen i det jeg er ved, og tager tingende og løser hen af vejen:) Lyder det ikke nemt ?

I aften skal min mand, datter og svigersøn ind og høre Mick øgendahl, det glæder jeg mig til . Der står i dagens avis Jydskevestkysten, at der er mange ord, som ikke egner sig for folk under 15 år, så jeg er med på en lytter*lol*

12:40 PM  

Send en kommentar

<< Home

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog